Οι εργατοπατέρες δηλώνουν ότι… κοιμίζουν εισαγγελέα μέσα στο ξενοδοχείο του συνεδρίου!



Από την παρέμβαση στο δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας


Τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ για τις μαφιόζικες πρακτικές της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΓΣΕΕ έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα αναφέρουν και διαρρέουν οι ίδιοι οι εργατοπατέρες ότι εδώ και τρεις μέρες… κοιμίζουν εισαγγελέα μέσα στο ξενοδοχείο διεξαγωγής του συνεδρίου της ΓΣΕΕ (!), στο οποίο διαμένουν και οι ίδιοι…

Λένε δηλαδή ότι έχουν… stand by εισαγγελέα, για να κάνει άραγε τι; Πρόκειται φυσικά για πρωτάκουστη πρακτική, η οποία δεν προβλέπεται πουθενά.

Με σκοπό να καταγγείλει αυτήν τη μεθόδευση, αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τους Βασίλη Σταμούλη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος, Χρήστο Κατσώτη, εκλεγμένο αντιπρόσωπο στο συνέδριο της ΓΣΕΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, μαζί με δικηγόρους που εκπροσωπούν τους αντιπροσώπους της ΔΑΣ επισκέφτηκαν το δικαστικό μέγαρο Καλαμάτας, προκειμένου να κάνουν παρέμβαση για το θέμα στην εισαγγελία.

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας δεν ήταν παρών και παρότι ενημερώθηκε μέσω της αστυνομίας για τη σχετική καταγγελία, αρνήθηκε να προσέλθει και να συναντηθεί με την αντιπροσωπεία, ή αν δεν ισχύουν τα όσα διαρρέει η ηγεσία της ΓΣΕΕ και σε ΜΜΕ, να προχωρήσει σε διάψευσή τους.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός