Παράσταση των δικηγόρων των αντιπροσώπων της ΔΑΣ στους δικαστικούς αντιπροσώπους για τις παράτυπες διαδικασίες



Καταγγέλλοντας έγκαιρα την επιχείρηση νοθείας και διεξαγωγής ενός Συνεδρίου παρωδία, δικηγόροι εκπρόσωποι των αντιπροσώπων της ΔΑΣ, πραγματοποίησαν από το πρωί της Παρασκευής παράσταση στους δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου καθώς και στη νομική υπηρεσία της ΓΣΕΕ.

Επισήμαναν ιδιαίτερα το γεγονός ότι μοιράζονται σωρηδών κάρτες αντιπροσώπων παρά το γεγονός ότι έχουν κατατεθεί από τη ΔΑΣ σωρεία ενστάσεων για τουλάχιστον 53 αντιπροσώπους που δεν πρέπει να πάρουν μέρος στο Συνέδριο λόγω νόθων και παράτυπων διαδικασιών.

Τόνισαν ότι υπάρχει ευθύνη να μην προχωρήσουν αυτές οι διαβλητές διαδικασίες καθώς δεν έχει γίνει καμία συνεδρίαση των αρμόδιων οργάνων της ΓΣΕΕ και επισήμαναν ότι με τον τρόπο αυτό η πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ επιδιώκει να βάλει τους ίδιους τους νόθους να ψηφίσουν για να νομιμοποιήσουν την νοθεία τους.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, η πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ δεν τις είχε ενημερώσει για το σχετικό εξώδικο που είχε καταθέσει προς αυτή η ΔΑΣ επισημαίνοντας από την Πέμπτη τα παραπάνω.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός