Σε εξέλιξη νέο συλλαλητήριο από Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα στην Καλαμάτα (ΦΩΤΟ)



Σε εξέλιξη είναι νέο συλλαλητήριο έξω από το ξενοδοχείο «Elite» στην Καλαμάτα, που διοργανώνουν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει «καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία».

«Το απόστημα των νόθων, των εργοδοτών και των ανύπαρκτων συνδικάτων θα σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων. Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία», τονίζουν σε ανακοίνωση.

Και σήμερα, πάντως, εξαφανισμένοι είναι οι εργατοπατέρες από το χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Οι συνδικαλιστές, εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, από μικροφώνου κάλεσαν τους εργατοπατέρες που διαμένουν στο ξενοδοχείο, αφού τελειώσουν το πρωινό τους(!), να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου. Όπως ειπώθηκε, εάν δεν το κάνουν θα τους κουνήσουν μαντίλι καλαματιανό, μιας και εκείνη την ώρα από τα ηχεία ακούγονταν και το γνωστό δημοτικό τραγούδι.

Τονίστηκε ότι το ταξικό κίνημα δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί, πως γνωρίζει το δρόμο που θα συνεχίσει και θα τον συνεχίσει μέχρι τέλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργατοπατέρες αρνούνται να συνεδριάσει η διοίκηση ΓΣΕΕ, ενώ ορισμένοι από αυτούς, στα κρυφά, έχουν αρχίσει να αποχωρούν από την Καλαμάτα πιστεύοντας ότι έτσι αποφύγουν τη χλεύη.

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός