Η ηγεσία της ΓΣΕΕ θέλει να κάνει ένα συνέδριο μακριά από τους εργαζόμενους (AUDIO)



Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ συνεχίζει τον ολισθηρό της δρόμο, τόνισε η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, μέλος της ΕΕ της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο, με αφορμή τη διεξαγωγή του συνεδρίου στη Ρόδο, στις 4 Απρίλη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», τη Δευτέρα 1 Απρίλη, η Γ. Ταβουλάρη υπογράμμισε πως η ηγεσία της ΓΣΕΕ χρησιμοποιεί ως επίφαση το ζήτημα της ασφάλειας για να διοργανώσει ένα συνέδριο μακριά από τους εργαζόμενους.

Επίσης, υπογράμμισε πως το ΠΑΜΕ έχει καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία για τη συμμετοχή εργοδοτών στη σύνθεση των αντιπροσώπων, αλλά και για τους αντιπροσώπους που έχουν προκύψει από νόθες διαδικασίες εκλογής.

Ένα επιπλέον θέμα που έθεσε η Γ. Ταβουλάρη είναι αυτό της κατασπατάλησης των χρημάτων των εργαζομένων για τη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ σε τουριστικά θέρετρα πολυτελείας, τη στιγμή που υπήρχαν προτάσεις να γίνει δωρεάν σε χώρους μέσα στην Αττική.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός