ΠΑΜΕ Συνεχίζεται η κινητοποίηση στο κτίριο της ΓΣΕΕ (VIDEO)




Με συνθήματα, τραγούδια και σημαίες να ανεμίζουν, συνεχίζεται η κινητοποίηση σωματείων και εργαζομένωνστα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ, στην Αθήνα. Όσο περνάει η ώρα, πληθαίνει ο κόσμος που συμμετέχει στη διαδήλωση, απαιτώντας να ξεκουμπιστεί η συνδικαλιστική μαφία και να γίνει γνήσιο Συνέδριο, χωρίς μπράβους και εργοδότες.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, ο Γιάννης Κιούσης, μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, τόνισε πως από το πρωί είμαστε εδώ να εμποδίσουμε τους εντολοδόχους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ που μαζί με τους μπράβους και τους νόθους επιχειρούν να επιβάλουν την εργοδοσία μέσα στα συνδικάτα. Μαζί με τους συνάδελφους στη Ρόδο, δίνουμε μάχη για ένα πραγματικό και γνήσιο συνέδριο στη ΓΣΕΕ, με αντιπροσώπους που θα έχουν βγει μέσα από πραγματικά ζωντανά σωματεία και όχι σωματεία-φαντάσματα και σφραγίδες. Αυτό το κτίριο δεν τους τους ανήκει, σπάσαμε το σπυρί, θα τους πετάξουμε έξω.

Μήνυμα συμπαράστασης προς τους αντιπροσώπους και τους εργαζόμενους της Ρόδου έστειλε και ο Γιώργος Βαρδάκης, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και του ΔΣ του Σωματείου Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, ο οποίος σημείωσε πως το κτίριο αυτό και η ΓΣΕΕ δεν τους ανήκει. Ανήκει στους εργάτες. Nα φύγουν από εδώ. Μαζί μας είναι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων.

Οι συγκεντρωμένοι απάντησαν φωνάζοντας: «Συνδικάτα ταξικά, όχι εργοδοτικά». 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός