5 ελληνικές ταινίες στο 49ο Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι



Πλούσια θα είναι η ελληνική παρουσία στο 49ο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ κινηματογράφου της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης που ολοκληρώνεται στις 12 του Ιούλη.

Συγκεκριμένα, η ταινία «Νορβηγία», πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ «East of the West», όπου φιλοξενούνται πρώτες ή δεύτερες ταινίες νέων σκηνοθετών από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, την Τουρκία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Στο τμήμα «Another View» θα συμμετάσχουν οι ταινίες «» του Πάνου Χ. Κούτρα και «Στο σπίτι» του Αθανάσιου Καρανικόλα, ενώ στο τμήμα «Ορίζοντες», που περιλαμβάνει πρόσφατες παραγωγές από όλο τον κόσμο, θα συμμετέχει η ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Το μικρό Ψάρι» (Stratos). Τέλος, στο διαγωνιστικό τμήμα «Φόρουμ Ανεξάρτητων Ταινιών» συμμετέχει η ταινία του Ντανίλο Καπούτο με τίτλο«Late Season», η οποία είναι ελληνική συμπαραγωγή.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός