Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.) – Προσπαθούν να βάλουν στο γύψο τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες της εργατικής τάξης. Να βάλουν χέρι στη δράση των σωματείων.



Ύστερα από μία ακόμα επιστράτευση εργαζομένων αλλά και μία δικαστική απόφαση που χαρακτήρισε για πολλοστή φορά παράνομο έναν απεργιακό αγώνα, διαρροές του Υπουργείου Εργασίας αναφέρουν πως συζητούν εκ νέου για κυβερνητική παρέμβαση στη δράση των σωματείων.

 Η κυβέρνηση προετοιμάζει νέο χτύπημα στα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα που έχουν απομείνει. Το προχώρημα της αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι-χέρι με την ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής και με βάση αυτό επιχειρούν με κάθε τρόπο να βάλουν στο γύψο τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες της εργατικής τάξης, να βάλουν εμπόδια και περιορισμούς στην άσκηση του απεργιακού δικαιώματος  και στη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων, να βάλουν χέρι στη δράση των σωματείων.

 Στόχος κάθε τέτοιας συζήτησης που ανοίγει αλλά και των αξιώσεων που προβάλλονται για περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης είναι να αποδυναμώσουν και να αφοπλίσουν τα συνδικάτα, να παραδώσουν αιχμάλωτους και ανοργάνωτους, τους εργαζόμενους στις ορέξεις των επιχειρηματικών ομίλων και της μεγαλοεργοδοσίας.

 Καλούμε τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε διαρκή επιφυλακή για να μην περάσουν οποιεσδήποτε αντιδραστικές αλλαγές στο συνδικαλιστικό κίνημα

ΠΗΓΗ: http://pamehellas.gr/

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός