Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Παράσταση διαμαρτυρίας από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής στο Δήμο Φιλοθέης – ΨυχικούΤο Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής χθες Τρίτη 18 του Ιούνη προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Σκοπός της παράστασης ήταν ο εργασιακός εφιάλτης που βιώνει εδώ και δύο χρόνια συνάδελφος από τη Διοίκηση του Δήμου και πιο συγκεκριμένα από το «διευθυντή της». Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, αναφέρει:

«Συγκεκριμένα ο διορισμένος «διευθυντής» καθημερινά τη φορτώνει και με νέα καθήκοντα και όταν εκείνη ζητάει μια προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για να απαντήσει, εκείνος βάζει τους δημότες να κάνουν καταγγελίες ότι δεν τους εξυπηρετεί. Της κόβει υπερωρίες ενώ όλο το υπόλοιπο προσωπικό παίρνει, κρύβει και κλειδώνει το παρουσιολόγιο εξόδου για να μην μπορεί να αποδείξει την έξοδο της, της φέρνει την αστυνομία με το σκεπτικό ότι διασαλεύει την εργασιακή ηρεμία κλπ. Επίσης τιμωρεί όποιον εργαζόμενο συμπαρασταθεί στη συνάδελφο. Τέτοιο κρούσμα υπέστη μια συνάδελφος καθαρίστρια όπου ο συγκεκριμένος διευθυντής της έκοψε το επίδομα του ανθυγιεινού γιατί δήλωσε ότι ήταν παρών σε ένα συμβάν και υπερασπίσθηκε τη συνάδελφο.

Όλα αυτά αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου. Καταγγείλαμε την αυταρχική, απαράδεκτη συμπεριφορά του συγκεκριμένου διευθυντή. Αναδείξαμε τις τεράστιες ευθύνες που φέρει η Διοίκηση του Δήμου και συγκεκριμένα ο δήμαρχος που ενώ τα γνωρίζει και θα έπρεπε να έχει «μαζέψει» το συγκεκριμένο «διευθυντή», εκείνος μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει σε καμιά ενέργεια γιατί τον θεωρεί «δικό του» παιδί.

Ο Γενικός Γραμματέας μας δήλωσε ότι γνωρίζει το πρόβλημα, η συνάδελφος έχει δίκιο αλλά δεν είναι δική του δουλειά και ότι το μόνο που μπορεί να κάνει μόνο είναι να ενημερώσει το δήμαρχο.

Από τη μεριά μας του τονίσαμε ότι η Διοίκηση του Δήμου φέρει την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για το οτιδήποτε συμβεί στη συνάδελφο και τον καλέσαμε άμεσα η διοίκηση να πάρει θέση.

Εντύπωση όμως προκαλεί και η διοίκηση του σωματείου όπου για όλα αυτά βέβαια είναι ενήμερο και αντί να πάρει θέση, να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των δύο συναδέλφων, μέχρι και σήμερα δεν έχει βγάλει άχνα προκειμένου να μην κακοκαρδίσει το δήμαρχο και το συγκεκριμένο διευθυντή. Να τους χαίρονται όλοι αυτοί που τους στηρίζουν.

Καλούμε το δήμαρχο να σταματήσει τη στοχοποίηση της συναδέλφου. Του δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της συναδέλφου όσο κι αν ενοχλούνται διοίκηση του δήμου και διοίκηση του σωματείου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την αξιοπρέπεια των συναδέλφων».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 514631Συνολικές αναγνώσεις:
  • 538Αναγνώσεις σήμερα:
  • 258786Συνολικοί επισκέπτες:
  • 156Επισκέπτες σήμερα:
  • 6Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ