Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία!Ο γνωστός εργοδότης-συνδικαλιστής Καραγεωργόπουλος πλαισιωμένος και από την υπόλοιπη συνδικαλιστική μαφία στη ΓΣΕΕ (Παναγόπουλος – Βασιλόπουλος – Κιουτσούκης), ο οποίος τάχα έχει παραιτηθεί από πρόεδρος του ΔΣ της επιχείρησης της Fortuna Gaming όμως συνεχίζει να την αξιοποιεί στις συναλλαγές του ως σήμερα. Παράλληλα έχοντας φτιάξει μια σειρά ανώνυμα site δήθεν ειδησεογραφικά αλλά και άλλα, τα οποία είναι στο σύνολο τους ενταγμένα στην επιχείρηση-ομπρέλα της Good Morning δηλαδή της 2ης από τις 4 εταιρείες που εμπλέκεται, προσπαθεί να βρει θάλαμο αποσυμπίεσης ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το στήσιμο σωματείων-μαϊμού με εργοδότες και νόθους.

Για όλα τα παραπάνω που αναφέρονται και για ακόμα περισσότερα υπάρχουν στοιχεία που θα δοθούν όποτε κρίνουμε εμείς, όπως άλλωστε έγινε και με το εξώδικο-κείμενο των 90 σελίδων που αποκάλυπτε τις βρωμιές τους και τους έβγαλε εκτός ΔΣ στην ΟΙΥΕ.
Όσοι στηρίζουν σήμερα φανερά ή σιωπηρά τις μεθόδους της συνδικαλιστικής μαφίας, θα τους πάρει η μπάλα!

Καλούμε τους συναδέλφους σε διαρκή ετοιμότητα, σε κάθε πόλη, σε κάθε σωματείο!

Οι πρόσφατοι αγώνες των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς, στην Μέλλον, των μεταλλωρύχων, στη Frigoglass δείχνουν ότι η εργατική τάξη μπορεί με την οργάνωση, με την συσπείρωσή της κόντρα στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις να αγωνιστεί για την ζωή της, την σταθερή και μόνιμη δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 540125Συνολικές αναγνώσεις:
  • 104Αναγνώσεις σήμερα:
  • 264620Συνολικοί επισκέπτες:
  • 90Επισκέπτες σήμερα:
  • 5Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ