Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Ο Λ. Μαχαιρίτσας «έφυγε» αφήνοντας παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ένα σπουδαίο έργοΤα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εκφράζει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος.

Σημειώνει πως «ο αγαπημένος συνθέτης και ερμηνευτής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από καρδιακή προσβολή, αφήνοντας παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ένα σπουδαίο έργο.

Κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 1978 με τίτλο «Gaspar» και μετά τη στρατιωτική του θητεία άρχισε να τραγουδάει αντάρτικα με τον Πάνο Τζαβέλα στη «Συντροφιά», ενώ στα 20 του χρόνια δημιούργησε το συγκρότημα «P.L.J.» που μετονομάστηκε σε Τερμίτες».

Από το 1989 που ξεκίνησε η προσωπική του σταδιοδρομία ως συνθέτης και ερμηνευτής, συνεργάστηκε δισκογραφικά δίνοντας τα τραγούδια του αλλά και στη σκηνή με πολλούς συναδέλφους του.

Η μεγάλη του καλοκαιρινή περιοδεία, που θα ολοκληρωνόταν στο Ηρώδειο, ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου σε όλους μας συνάδελφου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη στις 3 και μισή στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 632745Συνολικές αναγνώσεις:
  • 266Αναγνώσεις σήμερα:
  • 298489Συνολικοί επισκέπτες:
  • 131Επισκέπτες σήμερα:
  • 4Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ