Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕ: Το πήρε σήμερα το μήνυμα ο πρωθυπουργός, γι’ αυτό ενοχλείται!ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Τις γνωστές άθλιες συκοφαντίες περί «ταλαιπωρίας» από μια «μειοψηφία» συνδικαλιστών επιστράτευσε ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο «twitter», για να στραφεί ενάντια στη σημερινή πανεργατική απεργία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Σέρνοντας πρώτος το γαϊτανάκι της επίθεσης, ενάντια στο απεργιακό δικαίωμα, απέδωσε τις αντιδράσεις για το «αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο», σε «επαγγελματίες συνδικαλιστές που έχουν χάσει την επαφή τους με τον κόσμο της εργασίας».

Εμφάνισε δε το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων, που προβλέπει το νομοσχέδιο, και την προσπάθεια να μπουν στο γύψο οι απεργίες, ως απαίτηση των ίδιων των εργαζομένων που «επιθυμούν περισσότερη συμμετοχή και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν». Βεβαίως, εάν η κυβέρνηση νοιαζόταν για την αύξηση της συμμετοχής των εργαζομένων δεν θα προσπαθούσε να καταργήσει τις συλλογικές διαδικασίες των Συνδικάτων…

Σε σχόλιό του, για τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο αναφέρει τα εξής:

«Για μια ακόμα φορά, η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο που τσακίζει τα δικαιώματα και τους μισθούς των πολλών για χάρη μιας χούφτας επιχειρηματιών και «επενδυτών».

Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός, αφού τα έχει βρει σε όλα με την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και όσους τάχα κατηγορεί ως «επαγγελματίες συνδικαλιστές», προσπαθεί να παρέμβει στις συλλογικές αποφάσεις και τη ζωή των συνδικάτων, θέλει και απαιτεί «σιγή νεκροταφείου».

Το μήνυμα σήμερα το πήρε, γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε!

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα!

Όλοι στον αγώνα».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 721851Συνολικές αναγνώσεις:
  • 10Αναγνώσεις σήμερα:
  • 331565Συνολικοί επισκέπτες:
  • 10Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ