Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

«Το Μυστήριο της Ανατολής» έρχεται τον Φλεβάρη στο «Εργαστήρι Μαιρηβή» (VIDEO)Στην καρδιά του χειμώνα η ομάδα «Baruti» μας ταξιδεύει στην έρημο, με την κουκλοθεατρική παράσταση «Το Μυστήριο της Ανατολής», όλο τον Φλεβάρη 2020.

Μία παράσταση για όλες τις ηλικίες, τις Κυριακές 2, 9, 16 και 23 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στο «Εργαστήρι Μαιρηβή», Σαχτούρη 4 και Σαρρή, στου Ψυρρή. Καθημερινές για σχολεία.

Πρόκειται για μια παράσταση πλούσια σε εικόνες και εναλλαγές, φαντασία, χιούμορ, έντονες συγκινήσεις και φυσικότητα στην κίνηση της κούκλας. Μια παράσταση που οδηγεί τον θεατή σε ένα ταξίδι όπου τίποτα δεν είναι αδύνατο!

Η ιστορία είναι ένας ύμνος στην αγάπη που αποδεικνύει ότι με τη δύναμή της, ακόμη και «… η έρημος ανθίζει…».

«Ο Τουρλούμ Σουκλούμ ονειρεύεται να γίνει μάγος και σοφός σαν τον παππού του, τον Καντάρ. Όμως οι σκανταλιές του δεν τον αφήνουν να συγκεντρωθεί. Ο Καντάρ τον συμβουλεύει να ακολουθήσει το δρόμο των καραβανιών, για να βρει τη δύναμη που κρύβεται μέσα του και να αναδυθεί η σοφία του. Το περιπετειώδες ταξίδι του στην έρημο ξεκινά. Μοναδικός σύντροφος το Μαγικό Βιβλίο.

Η ομάδα «Baruti» ιδρύθηκε το 1987. Έχει συμμετάσχει σε πολλά Διεθνή Φεστιβάλ: Σεούλ (Κορέα), Σμύρνη (Τουρκία), Kaohsiung Taiwan, Golden Delfin, Βάρνα (Βουλγαρία), Σόφια (Βουλγαρία) 2012, Κανάριοι Νήσοι (Ισπανία), Plovit (Βουλγαρία) 2006 (βραβείο Optical Efe), Charleville (Γαλλία), Titirihai,Tolosa (Ισπανία), La Strada Graz (Αυστρία) και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η συνεχής επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς έχει δώσει στην ομάδα μια ανοιχτή οπτική, που προσφέρει το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία της κάθε παράστασης».

Διάρκεια: 60’

Για όλες τις ηλικίες

Σκηνοθεσία: Baruti Teatro

Εμψυχωτές: Francisco Brito, Φιλιώ Αγριμανάκη, Άνετα Στεφανoπούλου

Σκηνογραφία: Βούλα Κούρου

Φωτισμός: Γιάννης Νερουλίδης

Μουσική: Παύλος Σαραντινός

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (ενήλικες), 8 ευρώ (παιδιά), 6 ευρώ (μέλη UNIMA)

Ειδικές τιμές για σχολεία

Κρατήσεις: 2105222181, 6942420062

Email: info@mairivi.gr

http://www.mairivi.gr

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 674147Συνολικές αναγνώσεις:
  • 63Αναγνώσεις σήμερα:
  • 314686Συνολικοί επισκέπτες:
  • 52Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ