Προλάβετε τις τελευταίες παραστάσεις του έργου «Ας κάνουμε απόψε ένα …παιδί»



Οι τελευταίες τέσσερις παραστάσεις της κομεντί «Ας κάνουμε απόψε ένα …παιδί», του Χάρη Γαντζούδη παρουσιάζονται στις 20, 21, 27 και 28 Γενάρη στο θέατρο «Από Κοινού».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάνος Τσότρας και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε τους (αλφαβητική σειρά) Διονύση Κλάδη, Βασίλη Μπαξεβάνη και Αγγελική Ξένου.

Η υπόθεση

 

Η δράση εκτυλίσσεται σε ένα ευήλιο ρετιρέ στο Κολωνάκι, όπου ο playboy μεγαλοδικηγόρος Γιώργος (Βασίλης Μπαξεβάνης) και η wannabe πετυχημένη συγγραφέας αισθηματικών μυθιστορημάτων, Αλίκη (Αγγελική Ξένου), ζουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια παντρεμένοι. Αν προσθέσεις και τα έξι χρόνια σχέσης πριν το γάμο καταλαβαίνεις εύκολα ότι ο έρωτάς τους έχει ξεθωριάσει, για να μην πούμε σβήσει.

Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να ζουν μαζί, ώσπου ένα «επαγγελματικό» ταξίδι του Γιώργου στη Θεσσαλονίκη πυροδοτεί τη ζήλια της Αλίκης και το ζευγάρι έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τις αλήθειες που έκρυβαν καιρό ο ένας από τον άλλο. Ένα ψυχολογικό ten years challenge εξελίσσεται στο ρετιρέ του Κολωνακίου. Θα βγουν ζωντανοί από τα συντρίμμια της σχέσης τους και τι ρόλο θα παίξουν το παιδί που ποτέ δεν απέκτησαν και ο ερχομός του 35άρη ξαδέρφου Μίλτου (Διονύσης Κλάδης), «αποτυχημένου» κρεοπώλη που ήθελε να γίνει τραγωδός αλλά η ζωή του κατέληξε «τραγωδία»;

Συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία: Μάνος Τσότρας

Επιμέλεια κειμένου: Μάνος Τσότρας

Εικαστική επιμέλεια: Κώστας Βελινόπουλους

Ενδυματολογία: Αλέξης Φούκος

Κινησιολογία: Άννα Αθανασιάδη

Μουσική επιμέλεια: Μάνος Τσότρας

Φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας

Βοηθός σκηνοθέτη: Χάρης Γαντζούδης

Φωτογραφίες: Δημήτρης Λυκουρέζος

Σχεδιασμός Αφίσας: Λένα Κανιώτη

Hairstylist: Εφραίμ Δημήτρης

Παραγωγή: «Από Κοινού» Θέατρο

Παίζουν αλφαβητικά: Διονύσης Κλάδης (Μίλτος)

Βασίλης Μπαξεβάνης (Γιώργος)

Αγγελική Ξένου (Αλίκη)

Στην παράσταση εκτίθενται έργα του ζωγράφου Κωνσταντίνου Βερούτη

Παραστάσεις: κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00

Ως τις 28 Γενάρη

Διάρκεια παράστασης: 80΄

Είσοδος: 12 ευρώ και 10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ, 65+)

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός