Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Αγωνιστικό, ταξικό μήνυμα αλληλεγγύης και πάλης των λαών απέναντι στις κυβερνήσεις των καπιταλιστών από το Εργατικό Κέντρο Βαλ ντε Μαρν, (UD CGT Val de Marne) Γαλλίας    Φωτό αρχείου από απεργιακές διαδηλώσεις στη Γαλλία

Μήνυμα Από το Εργατικό Κέντρο Βαλ ντε Μαρν, (UD CGT Val de Marne) Γαλλίας

 ΠΡΟΣ

την Εκτελεστική Γραμματεία και όλους τους Αγωνιστές του ΠΑΜΕ

Αγαπητά μας Αδέλφια

Αγαπητοί σύντροφοι του ΠΑΜΕ και της ΠΣΟ,

Καθώς βρισκόμαστε σε ιστορικές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στη Γαλλία με την ενεργή δράση της CGT κατά της ιδιωτικοποίησης του συστήματος συνταξιοδότησης με το σύστημα των πόντων, με το αίτημα μας υπέρ του δικαιώματος συνταξιοδότησης στην ηλικία των 60 ετών, για να διατηρηθεί και να βελτιωθεί το σύστημα ανταμοιβής με την πάροδο του χρόνου, τον άμεσο τερματισμό των μισθολογικών διαφορών μεταξύ γυναικών και ανδρών, το τέλος των πολύ χαμηλών συντάξεων και της φτώχειας, θέλουμε να σας στείλουμε σε όλους, αγαπητοί σύντροφοι, τις ευχές μας για το 2020 για ευτυχία και επιτυχία!

Είναι ευκαιρία για το Εργατικό Κέντρο μας να σας ευχαριστήσει, αγωνιστές και ηγέτες της ΠΣΟ, να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα συνδικάτα που έχουν στείλει μηνύματα αλληλεγγύης ως μέρος της εκστρατείας της ΠΣΟ για την υποστήριξη του αγώνα των εργαζομένων στη Γαλλία!

Βεβαιωθείτε ότι έχουν μεταφερθεί όλα αυτά τα μηνύματα, οι ενέργειες σας, τα τραγούδια και συνθήματα σας στους απεργούς και στους αγωνιστές μας! Αυτά τα μηνύματα όχι μόνο συμβάλλουν στο να δίνουν θάρρος και αποφασιστικότητα στους απεργούς, ενισχύουν επίσης την ιδέα ότι δεν είμαστε μόνοι, ότι υπάρχει μια και μοναδική εργατική τάξη με ίδιες φιλοδοξίες και ίδιους εχθρούς, ανεξάρτητα από τον τόπο γεννήσεως μας, την καταγωγή και την χώρα που ζούμε και εργαζόμαστε.

Την εποχή που οι ιμπεριαλιστές και οι φασίστες συνεχίζουν να πολλαπλασιάζουν τις προκλήσεις, όταν ο Τράμπ και οι ΗΠΑ απειλούν για άλλη μια φορά τον κόσμο με τον πόλεμο, αξιολογούμε κάθε μέρα τη σημασία του Διεθνισμού για τον αγώνα και την αντίσταση μας.

Αγαπητοί σύντροφοι, τη στιγμή που γράφουμε αυτό το μήνυμα, το κοινωνικό κίνημα μας περνάει μια κρίσιμη καμπή.

Η μεταμφίεση των ψευτο-υποχωρήσεων της κυβέρνησης, η νέα προδοσία των κίτρινων συνδικάτων, σε πλήρη συμπαιγνία με την κυβέρνηση, δεν καταφέρνουν να υποσκάψουν την μαζική υποστήριξη του κόσμου στην απεργία και στον αγώνα.

Όσο για εμάς, βάζουμε όλη μας τη δύναμη στη μάχη για την απόσυρση αυτού του νομοσχεδίου έτσι ώστε οι μελλοντικές συντάξεις να χρηματοδοτούνται τελικά από τα τεράστια κέρδη των εργοδοτών και τα μερίσματα ρεκόρ των μετόχων.

Ελπίζουμε να γιορτάσουμε αυτή τη γαλλική αλλά και διεθνή νίκη των εργατών μαζί σας τις επόμενες εβδομάδες.

Σας ευχόμαστε ξανά από εδώ ένα όμορφο, μαχητικό και νικηφόρο 2020!

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 616867Συνολικές αναγνώσεις:
  • 164Αναγνώσεις σήμερα:
  • 289791Συνολικοί επισκέπτες:
  • 106Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ