ΠΑΜΕ: Συνάντηση με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ



Το πρωί της Παρασκευής, 21/2/2020, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Γιώργο Πέρρο, Γιάννη Τασιούλα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και Νίκο Μαυροκέφαλο, Μέλος της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πλιώτα, ενόψει του επικείμενου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Στη συνάντηση αυτή, η αντιπροσωπεία αναφέρθηκε στις παραβιάσεις του νόμου και του καταστατικού από την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, που αποσκοπεί στη συμμετοχή «νόθων» αντιπροσώπων κι εργοδοτών στο Συνέδριο.

Επίσης, κατέθεσαν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την πολυσέλιδη εξώδικη δήλωση – ένσταση είκοσι (20) Ομοσπονδιών και Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων και εξήντα ενός (61) αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ και δήλωσαν ότι το Συνέδριο πρέπει να γίνει με τη συμμετοχή όμως των πραγματικών εκπροσώπων των εργαζομένων, που θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν δημοκρατικά κι ελεύθερα για το σύνολο των ζητημάτων που τους αφορούν, χωρίς την παρουσία εργοδοτών, που η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ «βαφτίζει» εργαζόμενους.

Διαβάστε ΕΔΩ το Εξώδικο που κατατέθηκε.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός