Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες υγειονομικούς σε όλη τη χώρα που συμμετείχαν στις δεκάδες κινητοποιήσειςΤους εκατοντάδες υγειονομικούς σε όλη τη χώρα που συμμετείχαν στις δεκάδες κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία, στις δομές Υγείας χαιρετίζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Σημειώνει: «Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία, απαίτησαν:

Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
Πλάι στους μάχιμους υγειονομικούς βρέθηκαν εργαζόμενοι, σωματεία και μαζικοί φορείς, στηρίζοντας αγωνιστικά τα αιτήματα για την Υγεία. Θλιβερή εικόνα η παρουσία της Αστυνομίας που προσπάθησε να διαλύσει την κινητοποίηση στον «Ευαγγελισμό» μπαίνοντας μέσα στο χώρο του νοσοκομείου, για να κάνει «μαθήματα» στους γιατρούς, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση σε υγειονομικούς, ασθενείς και εργαζόμενους.

Έχει αξία να σημειωθεί η αξιοθρήνητη προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας που προσπαθεί να φορέσει στους υγειονομικούς φίμωτρο αντί για μάσκα, απαγορεύοντας να μιλούν για τα αιτήματα και τις άμεσες διεκδικήσεις σε συνθήκες πανδημίας. Πιστά στη γραμμή της κυβέρνησης, τα περισσότερα ΜΜΕ που όπως και τις προηγούμενες μέρες έτσι και σήμερα, έθαψαν τις κινητοποιήσεις και τις αγωνιώδεις φωνές των εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δηλαδή αυτούς που υποκριτικά και με κορόνες μας καλούν να «χειροκροτούμε»».

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 683762Συνολικές αναγνώσεις:
  • 156Αναγνώσεις σήμερα:
  • 319423Συνολικοί επισκέπτες:
  • 105Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ