Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

«Παίζουμε με τη μουσική» – Μια όμορφη πρωτοβουλία για παιδιά και γονείςΈνα όμορφο και χρήσιμο υλικό για γονείς και παιδιά γεμάτο μουσικές δημιουργικές προτάσεις για αξιοποίηση του χρόνου που βρίσκονται σπίτι έβγαλε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και μας καλεί να μείνουμε συντονισμένοι στη σελίδα του, καθώς θα ανεβαίνουν συνεχώς βίντεο με οδηγίες για δραστηριότητες, κατασκευές και μουσικά παιχνίδια.

Όπως σημειώνεται στο υλικό, «δυναμώνουμε τη φωνή μας, μέσα και από την αλληλεγγύη μας! Μένουμε σπίτι αλλά… μένουμε μαζί! Μένουμε ενωμένοι! Μένουμε δυνατοί! Αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που περνάμε, κόντρα στις προσπάθειες της κυβέρνησης να κρατήσουμε τα στόματα κλειστά, εμείς χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να δυναμώσουμε τη φωνή μας. Δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε, δεν σταματάμε να παλεύουμε συλλογικά. Ενώνουμε τις φωνές μας, μοιραζόμαστε τις ιδέες μας και καλλιεργούμε τη φαντασία και τις γνώσεις μας!».

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του ΠΜΣ είναι: http://pmu.gr/ και https://el-gr.facebook.com/pmu.gr/.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 683764Συνολικές αναγνώσεις:
  • 158Αναγνώσεις σήμερα:
  • 319424Συνολικοί επισκέπτες:
  • 106Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ