Χαιρετίζουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε Επισιτισμό – Τουρισμό



Τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, οι οποίοι διεκδικούν να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, κανένα μεροκάματο, κανένα δικαίωμα, χαιρετίζουν εργατικά σωματεία.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων σε Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική (ΣΕΤΗΠ) Ν. Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη του, σημειώνοντας ότι «δεν είναι τυχαίες άλλωστε και οι ΠΝΠ, που πέρασαν το τελευταίο διάστημα με αφορμή την πανδημία και που επιδιώκουν να μονιμοποιηθούν, αντεργατικά μέτρα που χτυπάνε την ίδια τη ζωή των εργαζομένων και φορτώνουν τα βάρη της νέας κρίσης στις πλάτες μας για να βγει «λάδι» το μεγάλο κεφάλαιο».

«Η κυβέρνηση τώρα να υλοποιήσει άμεσα τα δίκαια αιτήματα των χιλιάδων εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό. Οι εργαζόμενοι δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους», σημειώνει το Σωματείο Εργαζομένων στην «Cosmote» – «E-Value» Αττικής.

«Δεν πάμε βήμα πίσω από τις ανάγκες μας! Συνεχίζουμε στον μοναδικό δρόμο που έχουμε, αυτόν της οργανωμένης πάλης και διεκδίκησης μέσα από τα σωματεία μας» επισημαίνει η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής.

«Η κυβέρνηση να υλοποιήσει τώρα τα δίκαια αιτήματα των χιλιάδων εργαζομένων στον Τουρισμό» τονίζουν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ προσθέτοντας: «Μένουμε ενωμένοι, δυνατοί, δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα δικαιώματα, τις διεκδικήσεις μας».

«Η κυβέρνηση τώρα να υλοποιήσει άμεσα τα δίκαια αιτήματα των χιλιάδων εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό», υπογραμμίζει το Σωματείο Εργαζομένων Cosmote – E – Value Αττικής, σημειώνοντας ότι, «οι εργαζόμενοι δε θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους. Βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων που με τον αγώνα τους διεκδικούν να μη χαθεί κανένα μεροκάματο, να διασφαλιστεί το εισόδημα όπως προβλέπεται από τις ΣΣΕ, να καταργηθεί η εκ περιτροπής εργασία, να μη γίνει καμία αρνητική αλλαγή στα δικαιώματα των εργαζομένων».

Παράλληλα τα Σωματεία καταγγέλλουν την επίθεση κυβέρνησης και Αστυνομίας με χημικά στους διαδηλωτές.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός