ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: 11 Φλεβάρη στις 10 π.μ. για συνάντηση για συντονισμό της δράσης



Με πρωτοβουλία των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ναυτεργατικών σωματείων για συντονισμό της δράσης την Πέμπτη 11/02/2021 στις 10 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Με πολύτιμη παρακαταθήκη την απεργία στις 26 Νοέμβρη, επιβάλλεται να κλιμακώσουμε τον αγώνα, με 48ωρη Προειδοποιητική Πανελλαδική Απεργία με προοπτική κλιμάκωσης σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Να ακυρώσουμε στην πράξη τον νόμο έκτρωμα 4714/2020 που επιδιώκει την συντριβή των ΣΣΕ, των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και την επιστολή του υπουργού ναυτιλίας Πλακιωτάκη (11-01-2021) προς το ΝΑΤ, για την εφαρμογή της νέας εγκριτικής πράξης, που τροποποιεί τον όρο 8 του άρθρου 13 του ν.2687/1953.

Απαιτούμε το ΝΑΤ, να μην προχωρήσει σε καμία συζήτηση σε συνεδρίαση του Δ.Σ με αφορμή την εγκύκλιο του, για την εφαρμογή της νέα εγκριτικής πράξης, που αποτελεί ταφόπλακα στις ΣΣΕ, την κοινωνική ασφάλιση.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΣΕ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,

ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός