ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Κινητοποίηση την Πέμπτη – Απαιτούν να μετατραπούν όλες οι συμβάσεις σε αορίστου χρόνου



Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη στις 10.30 π.μ. στο υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι συμβασιούχοι καθαριότητας του υπουργείου Οικονομικών – ΑΑΔΕ απαιτώντας να μετατραπούν τώρα όλες οι συμβάσεις σε αορίστου χρόνου.

«Οι συμβασιούχοι καθαριότητας δίνουμε εδώ και μήνες αγώνα για το δικαίωμά μας στην εργασία, δεν παρακαλάμε», σημειώνουν οι εργαζόμενοι και προσθέτουν: «Δίνουμε ένα σκληρό αγώνα με συνεχείς κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις για την ικανοποίηση του δίκιου αιτήματός μας, για να μπει τέλος στην ομηρία που μας έχουν καταδικάσει. Αυτόν τον αγώνα είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε όλοι οι συμβασιούχοι του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ σαν μια γροθιά μέχρι την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας. Δεν επαναπαυόμαστε σε προσωρινές δικαστικές αποφάσεις και φρούδες υποσχέσεις των συναρμόδιων υπουργείων.

Καλούμε Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Σωματεία, όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα που δίνουμε. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός