Βδομάδα δράσης για την υγεία – Συλλαλητήριο στις 25 Νοέμβρη



Βδομάδα δράσης για την υγεία διοργανώνουν την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα 22 Νοέμβρη ως την Κυριακή 28 Νοέμβρη, εργατικά Σωματεία της Θεσσαλονίκη, ανταποκρινόμενα στην πρωτοβουλία του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκη – Πιερίας – Χαλκιδικής.

Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και σε χώρους δουλειάς και συσκέψεις ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τις διεκδικήσεις των σωματείων για την προστασία της υγείας του λαού και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την Πέμπτη 25 Νοέμβρη διοργανώνουν συλλαλητήριο στις 6.30 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.

Το πρόγραμμα δράσης των σωματείων, συνεχίζεται ως εξής:

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) θα πραγματοποιήσει εξόρμηση τη Δευτέρα 22 Νοέμβρη στις 10 π.μ. στη λέσχη του ΑΠΘ και σε επισιτιστικά μαγαζιά στα Λαδάδικα ενώ την Τρίτη 23 Νοέμβρη στις 10 π.μ. σε επισιτιστικά μαγαζιά στην περιοχή της Χαριλάου.

Το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις στις εταιρείες Space Hellas και OTS την Δευτέρα 22 Νοέμβρη στις 8 π.μ., την Τρίτη 23 Νοέμβρη στις 8.45 π.μ. στην Onelity και στις 6 μ.μ. στη SK, την Τετάρτη 24 Νοέμβρη στις 8.45 π.μ. στο Phoenix Center, την Πέμπτη 25 Νοέμβρη στις 4 μ.μ. στην Quality Call Sales, την Παρασκευή 26 Νοέμβρη στις 8.45 π.μ. στην Intracom.

Η Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις την Δευτέρα 22/11 στις 17.00 στην επιχείρηση Καραογλου, την Τρίτη 23/11 στις 08:00 στην Φοβερά Προστασία και στις 09:00 στην PWC, την Τετάρτη 24/11 στις 08:00 στα λογιστικά γραφεία στο κέντρο της πόλης Κρίκης, Ορθολογισμός, econ ενημερωτική, την Πέμπτη 25/11 στις 09:00 στις ελεγκτικές εταιρείες ΕΥ και Deloitte

Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις τη Δευτέρα 22/11 στις 8.10πμ στη Γεωανάλυση, την Πέμπτη 25/11 στις 7.45πμ στην Consortis – Γεωργικής Σχολής και την Παρασκευή 26/11 στις 8.45πμ στην EDIL.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις στις εταιρείε ΚΑΣΙΟΥΔΑΚΗΣ και ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΟΙ την Τρίτη 23 Νοέμβρη.

Τα συνδικάτα Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης και Τροφίμων Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο οικοδόμων και εργαζομένων στα δομικά υλικά και τις κατασκευές Ν. Θεσσαλονίκης, το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη που διοργανώνει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 22 Νοέμβρη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για την πορεία της πανδημίας, τα τεράστια προβλήματα στο ΕΣΥ και τις ελλείψεις σε όλους τους χώρους, καθώς και τις άμεσες αναγκαίες λύσεις που πρέπει να διεκδικήσει το κίνημα.

Τα σωματεία που μέχρι στιγμής έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκη – Πιερίας – Χαλκιδικής, είναι τα εξής:

Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης

Συνδικάτο Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας

Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου – Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων Κεντρικής Μακεδονίας

Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βόρειας Ελλάδας

Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Μακεδονίας

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσσαλονίκης

Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές Ν. Θεσσαλονίκης

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης

Σύλλογος Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Ν. Θεσσαλονίκης- Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία

Σωματείο Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ

Σωματείο Εργαζομένων Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ

Δ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας – Θράκης

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός