ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΡΤΑ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

 

Ανθούσα, 5/11/14

Συγκυβέρνηση (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ), ΟΑΣΑ, ΟΣΥ Α.Ε. θέλουν με ένα σμπάρο πολλά τριγώνια…. προσπαθούν να μετατρέψουν τους οδηγούς σε πορτιέρηδες και χωροφύλακες των λαϊκών στρωμάτων και να μας φέρουν σε αντιπαράθεση με τους επιβάτες δημιουργώντας συνθήκες που μόνο ασφάλεια δεν παρέχουν, αφού οι διαπληκτισμοί επιβατών και οδηγών συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε η μετακίνηση να γίνεται επισφαλής, γιατί ο οδηγός δεν θα είναι σε νηφάλια κατάσταση όπως απαιτεί ο ρόλος του.

Οι αστικές συγκοινωνίες, λ/φ, τρόλεϊ (με ευθύνη των κυβερνώντων και διοικούντων) δεν προσφέρονται για τέτοιες «υπηρεσίες».

Πρώτα να επισκευαστούν τα λ/φ (έκτακτη κρατική επιχορήγηση), να γίνουν προσλήψεις (οδηγών,τεχνιτών), να υπάρξουν σωστοί χρόνοι δρομολογίων, η συμπίεση των χρόνων διαδρομής και η εντατικοποίηση της εργασίας έχουν αρνητικό αποτέλεσμα για οδηγούς και επιβάτες, και να παρθούν μέτρα όπως δωρεάν μετακίνηση των ανέργων και μείωση 50% στην τιμή του εισιτήριου και μετά να βάλουμε το φερετζέ στη Mαριορή…

Στόχος τους είναι ο εκφοβισμός των λαϊκών στρωμάτων που χρησιμοποιούν τα λ/φ , αντικρίζοντας μόλις ανοίξει η μπροστινή πόρτα τον οδηγό «μπαμπούλα», που σημαίνει ότι ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΟΣ σε όποιον έχει να πληρώσει.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΡΤΑ.

Ανοίγουμε όλες τις πόρτες του λ/φ για ομαλή είσοδο και έξοδο των επιβατών.

Η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι τρενάκι σε Λούνα Παρκ. Οι οδηγοί των λ/φ είναι και αυτοί τμήμα του λαού που υποφέρει και σε συνθήκες φτωχοποίησης πρέπει να δείχνουν την αλληλεγγύη τους σε αυτόν.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός