Για τις αρχαιρεσίες του σωματείου τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ.



16-4-2022

Συνάδελφοι –σες, το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών είναι θετικό για τους συναδέλφους μέλη του σωματείου τεχνικών, αλλά και για τον κλάδο γενικότερα.

Η σημαντική αύξηση των δυνάμεων του συνδυασμού μας σε ψήφους και σε έδρες (93 από 57 ψήφοι και 2 από 1 έδρα στο Δ/Σ) και (116 από 88 ψήφοι και 2 από 1 αντιπροσώπους στο ΕΚΑ) είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα των εργαζομένων προς την κατεύθυνση της ισχυροποίησης και μαχητικότητας του σωματείου.

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που όχι μόνο δεν λύγισαν στις πιέσεις τις μεθοδεύσεις και την τρομοκρατία της διοίκησης αλλά απέδειξαν πως δεν ανέχονται να υποτιμάται η συνείδηση τους.

Είναι μήνυμα προς όλους τους συναδέλφους να ορθώσουν το ανάστημα, να κάνουν και αυτοί στις επερχόμενες μάχες το αντίστοιχο βήμα, συμπόρευσης στην δράση, ώστε να μπουν στο επίκεντρο οι διεκδικήσεις μας.

Έχουμε μπροστά μας σκληρές και δύσκολες μάχες με το συσχετισμό στο Δ/Σ να παραμένει αρνητικός, όμως είμαστε βέβαιοι πως η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας θα σηκώσει τον πήχη των διεκδικήσεων, θα προτάξει την ενότητα του κλάδου και θα καταφέρει την αύξηση και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.
Πρώτος αγωνιστικός σταθμός η απεργία της 1 Μάη.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός