ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



14/6/2023

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφε
Την Πέμπτη 15 Ιούνη στις 12.00 να μην λείπουμε από την Γενική μας Συνέλευση στην πλατεία Αττικής.
Μαζευόμαστε για να κουβεντιάσουμε θέματα που αφορούν την δουλειά μας και κατά συνέπεια την ζωή μας.

Τα προβλήματα είναι εδώ όλα, και η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, οποιασδήποτε απόχρωσης θα είναι από χέρι αντιλαϊκή και θα βάλει μπροστά μια σειρά μέτρα- προαπαιτούμενα που εμπεριεχονται στο υπερμνημονιο η αλλιώς ταμείο Ανάκαμψης όπως το βάφτισαν.
Ο κάθε ένας σηκώνει το δικό του σταυρό για να τα βγάλει πέρα σήμερα με την ακρίβεια, με την έλλειψη μέτρων προστασίας. Ζει με την αγωνία της ιδιωτικοποίησης που βαθαίνει και δεν ξέρουμε τι ξημερώνει για μας, τι ξημερώνει για τις αστικές συγκοινωνίες κι αν γυρνάμε υγιείς στις οικογένειες μας.

Απαντάμε με την παρουσία μας, την συμμετοχή μας στην Γενική μας συνέλευση σε όλους αυτούς που μας καλούν να χειροκροτήσουμε τους δημιους μας, ενώ την ίδια ώρα κάνουν ότι μπορούν να απέχει από την Γ.Σ ακόμα και το ψηφοδέλτιο τους.

Τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε δεν έχουν χρώμα, η θέση μας είναι στην Γενική συνέλευση, ο σκοπός μας είναι η οργάνωση της στάσης μας απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.
Σωτήρες δεν υπάρχουν, η συζήτηση, η οργάνωση και ο αγώνας μας είναι μονόδρομος.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΑΣ ΗΛΠΑΠ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός