ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ



17/10/2023

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Η Παλαιστίνη φλέγεται. Η Παλαιστίνη αντιστέκεται. Η Παλαιστίνη θα νικήσει.

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της Ελλάδας στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον πολύμορφο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στη συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική Ισραηλινή κατοχή.

Όσο κι αν προσπαθούν κυβερνήσεις, αστικά κόμματα, ΜΜΕ, μηχανισμοί πρεσβειών κ.α. να αντιστρέψουν την πραγματικότητα για να δικαιολογήσουν τα διαχρονικά ισραηλινά εγκλήματα, δεν μπορούν να κρύψουν ότι η δολοφονική μηχανή του Ισραήλ καθημερινά δολοφονεί, φυλακίζει και βασανίζει εκατομμύρια Παλαιστινίους. Δεν μπορούν να κρύψουν ότι το κράτος – Δολοφόνος του Ισραήλ στέλνει στη φυλακή μικρά παιδιά και σήμερα βομβαρδίζει, ισοπεδώνει, δολοφονεί αδιακρίτως μια ολόκληρη χώρα, έναν ολόκληρο λαό!

Η εξωφρενική και εξοργιστική υποκρισία όλων αυτών των δυνάμεων έχει λόγο και αιτία, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου και των γεωστρατηγικών στόχων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην περιοχή. Η Ελληνική Κυβέρνηση της ΝΔ, ακολουθώντας την πολιτική συνεργασίας των προηγούμενων κυβερνήσεων με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, συμμετέχει ενεργά στον σφαγιασμό 2 εκατομμυρίων παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, στέλνοντας φρεγάτα του ελληνικού ναυτικού αλλά και παρέχοντας σειρά διευκολύνσεων στην πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Ο αγώνας των Παλαιστινίων για λευτεριά φέρνει στο προσκήνιο την τεράστια δύναμη των λαών, όπου απέναντι και στον πιο ισχυρό, πιο τρομακτικό αντίπαλο, οι λαοί μπορούν να ορθώσουν ανάστημα και να αγωνιστούν για το δίκιο και την λευτεριά τους!

Η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών της γης με τον βασανισμένο και υπό κατοχή λαό της Παλαιστίνης αποδεικνύει πως « Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά. Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!»

Να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή, Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του ‘67, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

Να επιστρέψουν όλοι οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.

Άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού

Να αποσυρθεί η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή.

Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός