ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ9-12-2023

Συναδελφισσες, συνάδελφοι , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ. διογκώνονται καθημερινά. Μισθοί που εξαφανίζονται από την ακρίβεια, τις πρώτες μέρες μετά την πληρωμή, τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό που ένα τμήμα τους καλύπτεται από εργαζόμενους με ελαστικές και επισφαλείς σχέσεις εργασίας όπως συμβασιούχοι ΔΥΠΑ, εργολαβικοί και με μπλοκάκι, όροι της υφιστάμενης ΣΣΕ, που μάλιστα λήγει στο τέλος του χρόνου, οι οποίοι δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα και καθυστέρηση στην έναρξη των διαπραγματεύσεων για τη νέα ΣΣΕ, που για μας πρέπει να περιέχει ουσιαστικές γενναίες αυξήσεις μισθών και διευρυμένα δικαιώματα, είναι σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Εμείς, λοιπόν, που βιώνουμε όλη αυτή την κατάσταση, που “νιώθουμε στο πετσί μας” τη δυσκολία να τα βγάλουμε πέρα οικονομικά κάθε μήνα, που αγωνιούμε για το σήμερα και για το αύριο, που βιώνουμε καθημερινά όλο και μεγαλύτερη εντατικοποίηση της εργασίας μας , γινόμαστε μια γροθιά.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Υλοποίηση όλων των όρων της υπάρχουσας ΣΣΕ, νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας, την επιστροφή αυτών που δικαιούμαστε (13ο και 14ο μισθό, τριετίες), την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, την απορρόφηση από τη ΣΤΑ ΣΥ. όλων των συμβασιούχων και των εργαζόμενων σε εργολάβους με σχέση αορίστου χρόνου και πλήρη δικαιώματα. Να απαιτήσουμε τον τερματισμό κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στη ΣΤΑ.ΣΥ.
ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και ΚΑΛΟΥΜΕ τους συναδέλφους στη συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ στην Αθηνάς την Τρίτη 12/12 στις 10 το πρωί. Κλιμακώνουμε και συμμετέχουμε όλοι στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 15/12 στις 19:00 στο Σύνταγμα που διοργανώνουν σωματεία και φορείς ενάντια στον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό, που αποκαλύπτει τα ψίχουλα που προορίζουν για εμάς, για να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί φόροι, για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΘΗΝΑΣ 67 ΤΡΙΤΗ  12/12  ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός