ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ !



13-12-2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, για μια ακόμα φορά, έσυρε στα δικαστήρια τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους , ώστε να βγει παράνομη η στάση εργασίας που είχε κηρυχθεί για τις 12/12/2023 από τις 22:00 ως λήξη .

Αξιοποιώντας μια σειρά αντεργατικούς νόμους, όλων των κυβερνήσεων, που περιορίζουν το δικαίωμα της απεργίας, η εργοδοσία προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ !
Η ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

Η σθεναρή αντίσταση των εργαζομένων μπροστά στην προσπάθεια τρομοκράτησής τους, ακύρωσε στην πράξη τους άθλιους σχεδιασμούς της εργοδοσίας ,να τους δέσει χειροπόδαρα ώστε να μη διεκδικούν, να μην αγωνίζονται και ταυτόχρονα έκανε κουρελόχαρτο την απόφαση της δικαιοσύνης να βγάλει τη στάση εργασίας παράνομη.

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ. , ενωμένοι και αποφασισμένοι απέδειξαν ότι δεν τρομοκρατούνται και διεκδικούν τα δίκαια αιτήματά τους.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός