Ανοδος της ΔΑΣ στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ



ΣΗΜΑ ΔΑΣΆνοδο τόσο σε ψήφους όσο και σε έδρες σημείωσε το ψηφοδέλτιο της Δημοσιοϋπαλληλικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΔΑΣ) που στηρίχτηκε από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Εκτελεστικής Γραμματείας στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στον νομό Δράμας που έγιναν την Δευτέρα 15 Ιούνη.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο στην ανακοίνωσή τους εκφράζουν «τις ευχαριστίες στους συναδέρφους που μας εμπιστεύτηκαν στις τελευταίες αρχαιρεσίες για ανάδειξη Εκτελεστικής Γραμματείας στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ του Νομού μας. Το ψηφοδέλτιο που στηρίχτηκε από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ σημείωσε άνοδο τόσο σε ψήφους όσο και σε έδρες, λαμβάνοντας 16 ψήφους και 2 έδρες – από 6 ψήφους και καμία έδρα το 2011.

Καλούμε τους συναδέρφους να δυναμώσουν τον αγώνα σε κάθε τόπο δουλειάς για τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν. Τους καλούμε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Να παλέψουμε όλοι μαζί με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Μην περιμένεις νέους σωτήρες!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζει νέο μνημόνιο που θα αποτελειώσει ότι άφησαν όρθιο οι προηγούμενοι!

Καμία εμπιστοσύνη στο νέο και τον παλιό κυβερνητικό συνδικαλισμό! Καλλιεργούν την αναμονή, την απογοήτευση, τη λογική του μικρότερου κακού! Έχουν τόσες πολλές διαφορές που …καταδέχτηκαν να φτιάξουν κοινά ψηφοδέλτια στις τελευταίες αρχαιρεσίες στους δασκάλους και στους νοσοκομειακούς γιατρούς!

Όσον αφορά τη συγκρότηση προεδρείου της ΕΓ επαναλαμβάνουμε τη γνωστή, πάγια και πεντακάθαρη θέση μας για αναλογικό προεδρείο με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών!

Καλούμε τις υπόλοιπες παρατάξεις να σεβαστούν τη ψήφο των συναδέρφων! Εμείς στα γνωστά “κομπρεμί” που ξέρουν καλά οι παλιοί αλλά και οι νέοι κυβερνητικοί συνδικαλιστές δε μπήκαμε και δε πρόκειται να μπούμε».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός