Σάμος: Τα δεδουλευμένα τους απαιτούν οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου



kentro-ygeias-2Από το Γενάρη έχουν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα νυκτερινά, τις αργίες και τις εφημερίες τους οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Παράλληλα το Κέντρο Υγείας, μετά την αποκοπή του Κέντρου από το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και τη μεταφορά του στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια, αδυνατεί να προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει την απαράδεκτη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.

«Απαιτούμε από το υπουργείο Υγείας και τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια, η οποία δεν φρόντισε να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό της ώστε να εντάξει σ’ αυτόν τις πληρωμές των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας, να φροντίσουν ώστε άμεσα να καταβάλουν τα δεδουλευμένα των συναδέλφων στο συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας.

Το επόμενο διάστημα, εάν δεν επιλυθεί το θέμα άμεσα, θα προβούμε σε κινητοποιήσεις για το λόγο αυτό, αλλά και για τα υπόλοιπα πολύ σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται κυρίως από τη σημαντική έλλειψη προσωπικού», σημειώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός