Πέντε Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ισραηλινής επιδρομής στα κατεχόμενα



israeli-armyΤουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιοι και ένας Ισραηλινός στρατιώτης τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επιδρομής των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη αργά το βράδυ της Δευτέρας με πρόσχημα «την σύλληψη ισλαμιστών», ανέφεραν παλαιστινιακές ιατρικές πηγές και ισραηλινά ΜΜΕ.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι δυνάμεις του διεξάγουν μια επιχείρηση στη Δυτική Όχθη, αλλά απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για τους στόχους της επιδρομής ή το εάν υπήρξαν απώλειες.

Μια πηγή στην οργάνωση της Χαμάς στην πόλη Τζενίν, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης, ανέφερε ότι δύο μέλη της οργάνωσης αιχμαλωτίστηκαν από ισραηλινές δυνάμεις αλλά ο Μπάσαμ αλ Σαάντι, ένα ηγετικό στέλεχος της, κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη..

Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν σφοδρά πυρά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. Η Ισραηλινή Ραδιοφωνία μετέδωσε ότι ένας στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων τραυματίστηκε αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, προσθέτοντας ότι διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε κλινική στη Χάιφα, στο βόρειο Ισραήλ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός