Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Καταγγελίες για υπονόμευση της σημερινής κινητοποίησης



pentamhnaΤην υπονόμευση της σημερινής κινητοποίησης για τους 5μηνίτες, από ορισμένες δυνάμεις με μία σειρά μεθοδεύσεις, καταγγέλλει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι «Στη Νέα Ιωνία η πλειοψηφία του Σωματείου δηλώνει ότι η στάση δεν αφορά όλο το προσωπικό αλλά μόνο τους εργαζόμενους με ελαστικές μορφές εργασίας. Στην Αγία Βαρβάρα η πλειοψηφία του Σωματείου κατεβάζει τις ανακοινώσεις και δηλώνει ότι δεν πρέπει να απεργήσει κανείς. Παρόμοιες καταγγελλίες για κατέβασμα των ανακοινώσεων έχουμε και για το Μαρούσι.

Τους καταγγέλλουμε. Είναι υπονομευτές, συνεχίζουν το βρώμικο πόλεμο, να διασπούν τους εργαζόμενους ανάλογα με τη σχέση εργασίας. Σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι είναι επιτατική ανάγκη να δώσουμε ενιαία τη μάχη για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.  Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας να πάρουν μέρος μαζικά στη στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι το τέλος ωραρίου που κήρυξε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής  αλλά και στη συγκέντρωση στις 13:00 μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός