22 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών



MASΚάλεσμα προς τους φοιτητικούς, τους σπουδαστικούς συλλόγους και τους φοιτητές όλων των σχολών

Όλοι εμείς φοιτητές και σπουδαστές που θέλουμε να σπουδάζουμε χωρίς εμπόδια. Έχουμε κάθε λόγο να παλέψουμε για το δικαίωμα μας στις αποκλειστικά δωρεάν σπουδές, ενάντια στο τεράστιο κόστος σπουδών. Έχουμε κάθε λόγο να διεκδικούμε την επαρκή κρατική χρηματοδότηση των σχολών μας, που ρημάζουν καθημερινά από την τεράστια υποχρηματοδότηση.

Όλοι εμείς φοιτητές και σπουδαστές που θέλουμε να σπουδάζουμε ολοκληρωμένα. Έχουμε κάθε λόγο να παλέψουμε ώστε όλη η γνώση να μας παρέχετε στο πτυχίο και όχι σε πανάκριβα σεμινάρια και πιστοποιητικά. Έχουμε κάθε λόγο να παλέψουμε για πρόσληψη μόνιμων εκπαιδευτικών ενάντια τις τεράστιες ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό. Να παλέψουμε για ολοκληρωμένη μόρφωση και επιστημονική έρευνα με γνώμονα τις λαικές ανάγκες και όχι τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Όλοι εμείς φοιτητές και σπουδαστές που θέλουμε δουλειά με δικαιώματα. Έχουμε κάθε λόγο να διεκδικήσουμε σταθερή δουλειά πάνω στο αντικείμενο που σπουδάσαμε, ενάντια στις συνθήκες «εργασιακού μεσαίωνα», που έχουν δημιουργήσει.

Όλοι εμείς έχουμε κάθε λόγο να παλέψουμε για την αγωνιστική ανασυγκρότηση των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων

Τέτοιες προσπάθειες γίνονται τα τελευταία χρόνια σε όλη την χώρα, χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές δραστηριοπιούνται καθημερινά, δυναμώνει η συλλογική διεκδίκηση για τα δικαιώματα μας για τους όρους και το περιεχόμενο σπουδών μας, για επιστήμη στην υπηρεσία των λαικών αναγκών. Πήραμε και δώσαμε δύναμη στους εργάτες και το λαό στα μεγάλα λαικά συλλαλητήρια και τις απεργίες που προηγήθηκαν. Έγιναν προσπάθειες για τη μαζικοποίηση των συλλόγων, υπάρχουν περισσότερα παραδείγματα φοιτητικών συλλόγων που ξεχωρίζουν για τη λειτουργία τους και τη δράση τους.

Δεν στριμώχνουμε τις σπουδές και τη ζωή μας, στα μέτρα τους!

Κάνουμε δική μας υπόθεση το ζωντάνεμα των συλλόγων μας, τον συντονισμό, την ενιαία δράση, τον κοινό βηματισμό με το λαικό κίνημα.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι: Φοιτητικοί σύλλογοι που αντιστέκονται, δεν προσκυνάνε, ούτε χειροκροτάνε την αντιλαϊκή πολιτική και τις κατευθύνσεις της ΕΕ. Αγωνιστικοί ζωντανοί σύλλογοι, μαχητικά όργανα πάλης.

Όλοι οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι να ενώσουμε την φωνή μας!

Να συντονίσουμε την δράση μας και τα αιτήματα μας!

Μαζί μπορούμε κόντρα σε Ε.Ε.-κυβερνήσεις !

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 11:00 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 6η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

Θα συμμετάσχουν φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, επιτροπές αγώνα, επιτροπές εκλεγμένες σε έτη και εξάμηνα, εκλεγμένοι συνδικαλιστές, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων, ορισμένοι αντιπρόσωποι για τα Πανσπουδαστικά Συνέδρια, φοιτητές και φοιτήτριες. Θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΙ Αθήνας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Άγιου Σπυρίδωνος 28, ΑΙΓΑΛΕΩ 122 43

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός