Κυκλοφορεί το ημερολόγιο του ΠΑΜΕ για το 2016



Το εξώφυλλο του ημερολογίουΚυκλοφόρησε το ημερολόγιο του ΠΑΜΕ για το 2016, το οποίο είναι αφιερωμένο σε μεγάλες απεργιακές συγκρούσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη γέννηση και την ανάπτυξη της εργατικής τάξης. Απεργίες που ανεξαρτήτως της κατάληξής τους άφησαν σημαντική παρακαταθήκη στην ιστορία του παγκόσμιου εργατικού κινήματος. Το ημερολόγιο αντικειμενικά δεν μπορεί να προβάλει πλήρως το μέγεθος των θυσιών και του ηρωισμού αυτών των απεργιακών συγκρούσεων. Μπορεί όμως να αποτελέσει πηγή επαφής με την Ιστορία, τις αξίες, τα ιδανικά, και τις ηρωικές μορφές και στιγμές του εργατικού κινήματος για κάθε εργαζόμενο.

Το ΠΑΜΕ καλεί κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, ομοσπονδία, συνδικάτο, σωματειακή επιτροπή και εργαζόμενο να το αξιοποιήσει. «Να συμβάλουμε όλοι με τη διακίνηση του ημερολογίου στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές. Να στολίσουμε κάθε εργοστάσιο, γραφείο και εργατικό-λαϊκό σπίτι με την ηρωική ιστορία του εργατικού κινήματος» σημειώνει.

Η διακίνηση του ημερολογίου θα συμβάλει και στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ, στην ενδυνάμωση της προπαγάνδας, της δράσης των ταξικών συνδικάτων. Θα αποτελέσει βοήθεια στην προετοιμασία των μεγάλων εργατικών αγώνων που έρχονται. Το ημερολόγιο μπορείτε να το βρείτε σε όλη την Ελλάδα, στα γραφεία των συνδικάτων και των τοπικών Γραμματειών του ΠΑΜΕ.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός