Στον Προμαχώνα σήμερα για συμπαράσταση



Από το μπλόκο Αγ. Νικολάου στη ΒόνιτσαΜε συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων και άλλες δραστηριότητες συνεχίζουν τον αγώνα τους οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Σήμερα Τετάρτη, αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας και άλλα μπλόκα θα μεταβούν με λεωφορεία στον Προμαχώνα, όπου οι συνάδελφοί τους δίνουν σκληρές μάχες και δέχονται μεγάλες πιέσεις.

Χτες, το μπλόκο στη Γέφυρα της Άρτας, που «κρατάει» 33 μέρες, απέκλεισε τα γραφεία της ΔΕΗ, ενώ προηγήθηκε τη Δευτέρα αποκλεισμός στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Σήμερα, Τετάρτη, στη διάρκεια του αποκλεισμού του δρόμου (8 μ.μ. – 11 μ.μ.), θα γίνει λαϊκό γλέντι με τη συμμετοχή των σπουδαστών από το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Αρτας.

Αύριο, Πέμπτη, στις 11 π.μ. θα γίνει κινητοποίηση με τρακτέρ στην Άρτα και παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.

Με καθημερινό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Χανίων – Ηρακλείου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα συνεχίζουν τον αγώνα και οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που για 28η μέρα βρίσκονται στο μπλόκο των Μεγάλων Χωραφιών στα Χανιά.

Τη Δευτέρα, οι Αγροτικοί Σύλλογοι που συμμετέχουν στο μπλόκο πήραν μέρος σε σύσκεψη ενημέρωσης για τις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης που έγινε στη Νίκαια την Κυριακή 21 Φλεβάρη. Στην ίδια σύσκεψη συμμετείχαν και αγρότες – κτηνοτρόφοι από το μπλόκο Πραιτωρίων Ηρακλείου, που συνεχίζουν τον αγώνα.

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα αιτήματα επιβίωσης», διαμηνύουν και οι μικρομεσαίοι αγρότες από το μπλόκο του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα επί 33 μέρες.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός