ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Συνέντευξη Τύπου για το συνέδριο της ΓΣΕΕ



Logo PAME2Μπροστά στο 36ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (17 – 20 Μάρτη), οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσουν τη διακήρυξη των ταξικών δυνάμεων και αναλυτική εικόνα μιας απερίγραπτης κατάστασης εκφυλισμού, νοθείας και διαμόρφωσης συσχετισμών, όπως καταγράφηκε στις συνεδριάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την Τρίτη 15 Μάρτη στις 12 μ. σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος). Στο μεταξύ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Ρόδο η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, ανακοίνωσε ότι οι αντιπρόσωποι των ταξικών δυνάμεων που θα βρεθούν στο νησί για το συνέδριο, πέρα από την παρουσία τους στις εργασίες, θα έχουν και το δικό τους προγραμματισμό, καθώς θα περιοδεύσουν σε χώρους δουλειάς και θα μιλήσουν σε συσκέψεις εργαζομένων. Επίσης, στις 18/3 το απόγευμα, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σε συνεργασία με τη Γραμματεία της Ρόδου οργανώνουν εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου, στο οποίο θα διεξάγεται το συνέδριο. Θέμα της εκδήλωσης θα είναι το Προσφυγικό, οι εξελίξεις στην περιοχή και οι κίνδυνοι που εγκυμονούν. Στις 19/3 το ΠΑΜΕ θα κόψει την πίτα του και θα γίνει λαϊκό γλέντι σε χώρο που θα ανακοινωθεί.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός