Η Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος, ανταποκρινόμενη στην έκκληση του ΠΑΜΕ για συγκέντρωση υλικής βοήθειας στους πρόσφυγες, ξεκινάει την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.



Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους πρόσφυγες

 
Η Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος, ανταποκρινόμενη στην έκκληση του ΠΑΜΕ για συγκέντρωση υλικής βοήθειας στους πρόσφυγες, ξεκινάει την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι και νέες,
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες του συνεχιζόμενου εγκλήματος του ΝΑΤΟ – ΕΕ στη Μέση Ανατολή. Ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, επεμβάσεις, φτώχεια, βομβαρδισμοί, οδηγούν χιλιάδες στον ξεριζωμό και την προσφυγιά. Μέσα από φωτιά και σίδερο φτάνουν στο Αιγαίο. Δίνουν μάχη με τα κύματα, ναυαγοί στα νησιά μας, με στόχο να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς άλλες χώρες. Μάνες με μωρά στην αγκαλιά, νέοι και παιδιά συνεχίζουν με τα πόδια το ταξίδι τους προς την επιβίωση.
Την ίδια ώρα όμως η συνθήκη Σένγκεν, η πολιτική της ΕΕ τους κλείνει την πόρτα και τους στοιβάζει στην Ελλάδα, χωρίς ούτε τα στοιχειώδη. Στο κρύο, στη βροχή ή σε καταυλισμούς που αποτελούν ντροπή για κάθε άνθρωπο. Την ίδια στιγμή ο μόνος καημός της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Απέναντι σ΄αυτή την κατάσταση οι εργαζόμενοι της Ελλάδας δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα των ιμπεριαλιστών. Δεν θα αφήσουμε να κυριαρχήσουν οι ρατσιστικές, ξενοφοβικές κραυγές, από τους ίδιους που στηρίζουν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που οδηγούν τους λαούς σε προσφυγιά.
Άμεσα συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής, Κάρπου 38 & Βουλιαγμένης.
Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι:
  • Πάνες για μωρά, σερβιέτες, ατομικές συσκευασίες χαρτομάντιλα, σαμπουάν, Αφρόλουτρα (μικρή συσκευασία).
  • Μπισκότα, φρυγανιές, κρουασάν, γάλα για βρέφη, γάλα εβαπορέ, έτοιμες τροφές για μικρά παιδιά και μωρά που δεν χρειάζονται ψυγείο. Κουταλάκια μίας χρήσης, πιάτα μίας χρήσης.
  • Είδη καθαριότητας: Σκούπες, φαράσια, σφουγγαρίστρες, χλωρίνη, σακούλες σκουπιδιών, γάντια μίας χρήσης.
  • Παιδικά είδη, όπως μωρομάντιλα, μπιμπερό, χαρτί Α4, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές.
Ρουχισμός: 
  • Εσώρουχα ανδρικά – γυναικεία –παιδικά (καινούργια).
  • Κάλτσες ανδρικές – γυναικείες – παιδικές (σε καλή κατάσταση).
  • Αθλητικά παπούτσια σε όλα τα μεγέθη και σε καλή κατάσταση.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:  ΑΠΟ 18.ΟΟ μ.μ. έως  20.00 μ.μ. (Κάρπου 38 & Βουλιαγμένης)
Και την ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ στην Πλ. Πλυτά – Γούβα  από 11.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός