ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ : Καταγγελία του ΠΑΜΕ για την αποφυλάκιση του χρυσαυγίτη δολοφόνου Ρουπακιά



Την αποφυλάκιση του χρυσαυγίτη δολοφόνου Ρουπακιά κατήγγειλαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ 

Όπως σημείωσε ο Γιώργος Πέρρος από το βήμα του Συνεδρίου, την Παρασκευή, 18 Μάρτη, η αποφυλάκιση του Ρουπακιά είναι πρόκληση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι τεράστιες οι ευθύνες και της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων που αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος, στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ρουπακιάς. Όλα τα συνδικάτα πρέπει να προχωρήσουν σε καταγγελία για αυτό το σοβαρό ζήτημα.

Πρέπει να καταδικαστεί από τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους, να μην δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους νοσταλγούς του Χίτλερ, στους δολοφόνους του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, και όλων των άλλων εγκληματικών ενεργειών που έκανε η Χρυσή Αυγή χτυπώντας Συνδικάτα και συνδικαλιστές στο Πέραμα και όχι μόνο.

Ο λαός μας και η νεολαία ιδιαίτερα πρέπει να επαγρυπνούμε και να απομονώσουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή όπου και αν εμφανίζεται, ιδιαίτερα στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός