Οι Μεταφορές έδωσαν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο, ενάντια στο «νόμο λαιμητόμο». Κάλεσμα στους εργαζόμενους.



Ομόνοια 23/01/16                                   Φωτογραφία απο παλιότερη διαδήλωση για το ασφαλιστικό

Το ραντεβού του κλάδου των μεταφορών ήταν στην πλατεία βάθης στις 6.30, απο όπου και ξεκίνησε η πορεία για την κεντρική συγκέντρωση και ομιλία στην Ομόνοια στις 7.00. Οι αστικές συγκοινωνίες  με το πανό και συμμετοχή όλων των επιτροπών αγώνα έδωσαν μαχητικό παρόν με συνθήματα όπως ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ κ.α.

Στην κεφαλή της πορείας το πανό του Συνδικάτου Οικοδόμων: «Ενώνουμε τα χέρια και φτιάχνουμε γροθιά, τσακίζουμε μνημόνια και αφεντικά», ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόταν: «Προετοιμαζόμαστε για 48ωρη απεργία. Από αύριο κάθε σωματείο συνεδριάζει».

Το Π.Α.ΜΕ αστικών συγκοινωνιών απο αύριο με όλες τις δυνάμεις του, μέσα στα Δ.Σ αλλά κυρίως μέσα στίς γραμμές των εργαζομένων θα δώσουν την μάχη για την προετοιμασία και την επιτυχία της 48ωρης απεργίας ωστε να μην περάσει ο νόμος που τσακίζει την κοινωνική ασφάλιση, τους κόπους και τις κατακτήσεις γεννεών. Καλούμε τους συναδέλφους να μπούν στην μάχη ,να οργανώσουμε, να σχεδιάσουμε τον αγώνα αμαξοστάσιο το αμαξοστάσιο, συνάδελφο το συνάδελφο να μην μείνει κανείς στο σκοτάδι, κανείς αμέτοχος.ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!

«Δε θα περάσει ο νόμος λαιμητόμος για την Κοινωνική Ασφάλιση. Όλοι στη 48ωρη γενική απεργία. Να πληρώσει κράτος και πλουτοκρατία». 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός