Η «ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ» ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ «ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ»



POREIA AGONA PATRAΠορεία-Πάτρα-Αθήνα-724x1024

To Δ.Σ του Σωματείου της ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει και να συμμετέχει στην πορεία αγώνα για την ανεργία, η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Πατραίων και θα ξεκινήσει στις 2 Απρίλη από την Πάτρα με προορισμό τη Αθήνα.

Ένα εγχείρημα πρωτόγνωρο, για ένα σκοπό  που έχει λάβει πρωτόγνωρα δυσάρεστες διαστάσεις , για τον λαό μας . Την ανεργία.

Όπως αναφέρει και ο Δήμος Πατραίων στο κάλεσμα πρόκειται  για μια πορεία10 ημερών γεμάτη με συζητήσεις, συναντήσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, διαδηλώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, σε μια διαδρομή 220 χιλιομέτρων διεκδικώντας, μ’ αυτή τη μορφή αγώνα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, κάλυψη του συνόλου των αναγκών των Δήμων και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, έργα υποδομής για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή των ανέργων, είναι ώρα αγώνα.

Το σωματείο μας θα συμμετέχει στο σύνταγμα που θα καταλήξει η πορεία. Καλούμε τα μέλη μας να δώσουν μαζικά το παρόν. Να απαντήσουμε ότι το μέλλον της Νεολαίας μας δεν είναι η ανεργία. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις στις μέρες μας να εργάζονται όλοι, με πλήρη δικαιώματα και να απολαμβάνουν τα αγαθά των κόπων τους. Να απαντήσουμε και να αντιπαλέψουμε όλες εκείνες τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, που θέλουν τον άνθρωπο ικέτη για ένα ξεροκόμματο.

«Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα»

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός