Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που πήραν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις



Logo PAME2Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που σήμερα πρώτη μέρα των τριήμερων απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στα βάρβαρα μέτρα, συμμετείχαν μαζικά στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, δεν αιφνιδιάστηκαν από τις άθλιες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να φέρει σαν τον κλέφτη το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή.

 Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στην κοινωνική ασφάλιση, τη νέα φοροκαταιγίδα! Τα ΔΣ των σωματείων, οι λαϊκές επιτροπές να εξαντλήσουν τις δυνατότητες για να φτάσουν παντού οι απεργιακές ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ, των σωματείων στους κλάδους, στις γειτονιές, στα μαγαζιά.

 Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος σήμερα το απόγευμα στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, στις συγκεντρώσεις, στις πικετοφορίες, στις μαζικές εξορμήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε Δήμο της Αθήνας, σε κάθε πόλη της χώρας.

 Το Σάββατο στις 6μμ, στην Ομόνοια, συναντιόμαστε στη μεγάλη συγκέντρωση εργατών, αγροτών αυτοαπασχολουμένων, ελευθεροεπαγγελματιών, συνταξιούχων, επιστημόνων, στο κέντρο της Αθήνας. Συντονίζουμε τον βηματισμό μας απέναντι στο νόμο-λαιμητόμο και τη νέα φορολογική επιδρομή.

 Την Κυριακή σε πάνω από 60 πόλεις σε όλη τη χώρα και στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα τιμάμε τα 130 χρόνια Εργατικής Πρωτομαγιάς, όπως της αξίζει. Υπερασπιζόμαστε την κοινωνική ασφάλιση, με απεργία και απεργιακή συγκέντρωση στις 10πμ στο Σύνταγμα ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, κυβέρνησης, ΕΕ-ΔΝΤ. Με ολοήμερη κινητοποίηση έξω από τη Βουλή και συναυλία αφιερωμένη στους πρόσφυγες.

 Χαιρετίζουμε την απόφαση των αυτοαπασχολούμενων, μικρών εμπόρων, ελευθεροεπαγγελματιών να κλείσουν τα μαγαζιά τους την Κυριακή και τους καλούμε να συναντηθούμε ξανά στη μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής στο Σύνταγμα.

 Είναι ώρα αγώνα! Όλοι στους δρόμους!

         TΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ    

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός