ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ



Original22                ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Π.Α.ΜΕ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΥ

Οι εργαζόμενοι στα τρόλλευ απεργούμε στις 6 και 7 Μαίου, ύστερα απο απόφαση που πήραμε στην Γενική μας Συνέλευση.Αποφασίσαμε 48ωρη απεργία ενάντια στο νομοσχέδιο που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση.

Ο  νόμος λαιμητόμος που φέρνει υπουλα και αιφνιδιαστικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανατρέπει όσα γνωρίζαμε εως τώρα για την κοινωνική ασφάλιση.

Οι άθλιες μεθοδεύσεις τους, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, την αντεργατική και αντιλαική τους πολιτική, προσπαθούν να παγιδεύσουν τους εργαζόμενους φέρνοντας, άρον, άρον και στα μουγκα, το νομοσχέδιο στη βουλή για ψήφιση, προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν   και να αδρανοποιήσουν το λαικό κίνημα. Ομως σήμερα, πήραν την πρώτη απάντηση, με το μαζικό και δυναμικό  συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. 

Αυτές οι μεθοδεύσεις συνάδελφοι να μας θυμώσουν να μας βγάλουν στο δρόμο, γιατί εκεί θα κριθεί το δίκιο μας.

Για άλλη μια φορά χαιρετίζουμε τις αποφάσεις  των συναδέλφων, που δείχνουν τον δρόμο του  αγώνα για να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό.Χαιρετίζουμε την απόφαση των συναδέλφων μας σε όλο το σύστημα των αστικών συγκοινωνιών για 48ωρη απεργία.

Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις να μην γονατίσουμε, να μη συμβιβαστούμε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας!.

 

Ακόμα κι αν βρούν τα δεκανίκια τους και καταφέρουν να ψηφίσουν τα άγρια μέτρα, να μη σκύψουμε το κεφάλι να μην λιποψυχήσουμε, πιο μαχητικά , πιο οργανωμένα χτίζοντας την αλλυλεγγύη μας, την ενότητα και την συσπείρωσή μας στα σωματεία, χτίζοντας σωματεία  μαχητικα, ανοιχτά και δημοκρατικά, σωματεία που θα αποκτήσουν την υπόσταση και τον προσανατολισμό τους.

Με εμπιστοσύνη στη δύναμή μας! Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς που μας εκμεταλλεύονται, αυτοί δεν μπορούν να κερδίζουν χωρίς εμάς!

  Η τάξη των αρίστων, και το πολιτικό τους προσωπικό έχουν στόχο να μας τρομοκρατήσουν. Να μη δέχτούμε να μας απειλούν, να μας φοβίζουν, να μας κουνούν το δάχτυλο οι χορτάτοι, οι κλέφτες του μόχθου μας. Να μην αφήσουμε τη ζωή μας, στα χέρια των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, της μεγαλοεργοδοσίας και των κομμάτων τους!

Μαζί με τους συναδέλφους  απο άλλα σωματεία, μαζί με τα συνδικάτα που αγωνίζονται, με λαικές επιτροπές και συλλογους, μαζί με μια λαική συμμαχία.

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Αν κάνουμε πίσω δε θα σταματήσουν πουθενά! Δε θα μας αφήσουν τίποτα!

 Ή θα υποταχτούμε και θα τα σαρώσουν όλα, ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι!

Για αυτό η 48ωρη απεργία να μας βγάλει απο τα σπίτια μας. Να μη λείψει κανείς απο αυτή τη μάχη.

Η ώρα αυτής της μάχης έφτασε.

Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις!

  •    Παρασκευή 6 Μάη, 11πμ στην Ομόνοια!
  •    Σάββατο 7 Μάη, 6μμ στην Ομόνοια!
  •  Κυριακή 8 Μάη, 10.00πμ στο Σύνταγμα!

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός