Μεγάλη ανταπόκριση στις εκδηλώσεις για παιδιά



festibal-patras-enothta-gia-paidia-5

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε η παιδική παράσταση «Ο ποντικός και η θυγατέρα του» που παρουσιάστηκε χθες Τρίτη και θα επαναληφθεί σήμερα Τετάρτη 29 Ιούνη, στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Πάτρας, στο πλαίσιο της ενότητας για παιδιά που εντάσσεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας.

Στο πλαίσιο της ενότητας, η οποία είναι ενταγμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας, στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, λειτουργεί και η έκθεση κούκλας και φιγούρας Καραγκιόζη, μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιούνη. Την Πέμπτη 30 Ιούνη από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια στα οποία η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η ενότητα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο, εκθέσεις κούκλας, φιγούρας Καραγκιόζη και εργαστήρια για παιδιά.

Στην πραγματοποίηση της ενότητας συμμετέχει η ομάδα κουκλοθέατρου της Πάτρας για μικρούς και μεγάλους, την οποία αποτελούν οι Γεράσιμος Μουρελάτος, Θωμάς Αγραφιώτης, Κωνσταντίνος Λαλιώτης, Μαρία Μουρελάτου, Άννα – Κοραλία Σακαρετσιάνου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τo έργο:

Η είσοδος στην παράσταση, που ξεκινά στις 9.30 το βράδυ, είναι δωρεάν.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός