Τα φημισμένα ρωσικά Μπαλέτα Μοϊσέγιεφ στο Ηρώδειο



koytsoympas-hrodeio-4_0

Τα φημισμένα ρωσικά Μπαλέτα Μοϊσέγιεφ εντυπωσίασαν το κοινό που τα παρακολούθησε χτες Τετάρτη στο Ηρώδειο, σε μια παράσταση με μουσικές από διάφορα μέρη του κόσμου, εκτελεσμένη με μοναδικό τρόπο από το κορυφαίο αυτό φολκλορικό χορευτικό σχήμα.

Τα Μπαλέτα Μοϊσέγιεφ ιδρύθηκαν από τον Ιγκόρ Μοϊσέγιεφ το 1937 και μέχρι σήμερα έχουν ταξιδέψει σε 65 χώρες, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο 200 διαφορετικών χορών που χορογράφησε ο ιδρυτής τους.

Τα Μπαλέτα Μοϊσέγιεφ εμφανίζονται και σήμερα Πέμπτη 30 Ιούνη στο Ηρώδειο, ενώ στη συνέχεια θα εμφανιστούν και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 4, 5 και 6 Ιούλη, στις 21.00.

Οι παραστάσεις εντάσσονται στις εκδηλώσεις του φετινού αφιερωματικού Έτους Ελλάδας – Ρωσίας. Πέρα από το φημισμένο κλασικό πρόγραμμά τους, παρουσιάζουν και μία δική τους, φρέσκια προσέγγιση της ελληνικής χορευτικής παράδοσης, βασισμένη μουσικά σε συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Βασίλης Τσιτσάνης.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός