Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Αναστέλλεται μέχρι την Πέμπτη η επίσχεση των εργαζομένων στον ΟΑΣΘΣε επίσχεση εργασίας διαρκείας προχώρησαν από σήμερα Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), διεκδικώντας δεδουλευμένα 2,5 μηνών, αλλά με νεότερη απόφαση η κινητοποίηση αναστέλλεται προσωρινά από το πρωί της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη 25 Αυγούστου, οπότε στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να γίνει στο υπουργείο Εργασίας συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας και τους εργαζόμενους. Την απόφαση για την αναστολή πήρε κατά πλειοψηφία το ΔΣ του σωματείου των εργαζομένων.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ κατέθεσε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αγωγή με την οποία ζητά να κηρυχθεί καταχρηστική η επ’ αόριστον επίσχεση εργασίας. 

Κυβέρνηση και εργοδοσία, με τη συμβολή της συνδικαλιστικής πλειοψηφίας στο σωματείο, κρατούν ομήρους και απλήρωτους τους εργαζόμενους, ενώ στο παρασκήνιο ετοιμάζουν από κοινού νέα επίθεση σε μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα.

Για περισσότερα, διαβάστε το πρόσφατο δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη».

http://www.902.gr

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 449526Συνολικές αναγνώσεις:
  • 19Αναγνώσεις σήμερα:
  • 239701Συνολικοί επισκέπτες:
  • 19Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ