Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΗΔΑΣ - ΟΑΣΑ logoO νέος γύρος επίθεσης που ξεκίνησε είναι αποφασισμένος εδώ και καιρό από κυβέρνηση, Ε.Ε, ΔΝΤ τον ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις, τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.

 Θέλουν με κάθε τρόπο ακόμα πιο φθηνά εργατικά χέρια, θέλουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Η διαπραγμάτευση που ξεκίνησε στο γνωστό φόντο των εκβιασμών και των απειλών  προς τους εργαζόμενους  οδηγεί την εξάπλωση της εργασιακής ζούγκλας,  προς όφελος  των επιχειρηματικών ομίλων , στις ομαδικές απολύσεις, στην μείωση του κατώτατου μισθού, στο lockout, στον περιορισμό και την απαγόρευση των συνδικαλιστικών ελευθεριών, σε νέους φόρους και χαράτσια, σε πλειστηριασμούς και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

 Δεν έχουμε τίποτα καλό να περιμένουμε από τη «διαπραγμάτευση», από τη « φιλευσπλαχνία» των εργοδοτών , δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από την ανάπτυξη που ευαγγελίζονται. Η «ανάπτυξη» τους μας καταδικάζει στην ανεργία, τη φτηνή εργασία και τη δουλειά λάστιχο.

Απ τη σκοπιά της αναγκαιότητας να  αποκρούσουμε την ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης, προτείνουμε στο σωματείο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ να αποφασίσει 24ωρη απεργία στις 24 Νοέμβρη.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 661075Συνολικές αναγνώσεις:
  • 230Αναγνώσεις σήμερα:
  • 307685Συνολικοί επισκέπτες:
  • 115Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ