Ο λαός γυρίζει την πλάτη στα φασιστοειδή



Υποδοχή των προσφυγόπουλων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο ΩραιοκάστρουΆλλη μια παράσταση για τα ΜΜΕ έδωσε χτες το μεσημέρι η γνωστή ομάδα φασιστών της λεγόμενης Πατριωτικής Ενωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου με τις κραυγές μίσους, ρατσισμού και ξενοφοβίας, έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, όπου από την περασμένη Παρασκευή φοιτούν ξεριζωμένα προσφυγόπουλα.

Ο λαός της περιοχής τούς έχει γυρίσει την πλάτη. Αντίστοιχα και η πλειοψηφία των γονιών παιδιών του 1ου Δημοτικού φαίνεται πως αποδοκίμασε τη στάση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων, που καλούσε σε τριήμερη αποχή από τα μαθήματα, αντιδρώντας στη φοίτηση των θυμάτων του πολέμου. Η μεγάλη πλειοψηφία των παιδιών (80%) χτες πήγε κανονικά στο σχολείο.

Στο μεταξύ, θερμή υποδοχή των παιδιών του πολέμου, που από την περασμένη Παρασκευή φοιτούν στο Γυμνάσιο του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, επιφύλαξαν γονείς και εκπαιδευτικοί, μέλη του Συλλόγου Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ), αποδεικνύοντας την απλόχερη αλληλεγγύη του λαού μας στα ξεριζωμένα παιδιά και δίνοντας απάντηση σε όσους προσπαθούν να δηλητηριάσουν τα μυαλά του λαού και των παιδιών του.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός