Ονειρεμένη εμφάνιση του Ολυμπιακού και προβάδισμα πρόκρισης



 

 

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ευρωπαϊκή του ιστορία και μια από τις μεγαλύτερες νίκες, πέτυχε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ και πλέον έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εξαιρετικό στήσιμο του Μίτσελ και το προσηλωμένο παιχνίδι, «κλείδωσε» την Μάντσεστερ που έκανε την πρώτη και τελευταία της ευκαιρία για γκολ, δέκα λεπτά πριν από το φινάλε του ματς. Αντίθετα ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ με τακουνάκι του Ντομίγκεζ στο πρώτο ημίχρονο και ένα ακόμα με σουτ του Κάμπελ έξω από την περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο. Ενώ με συνεχές πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα των Άγγλων, οι ερυθρόλευκοι κέρδιζαν επιθέσεις και απειλούσαν για περισσότερα γκολ.

 

Πάντως ακόμα και αυτό το 2-0, δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, ενόψει της ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ.

 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ (67′ Φουστέρ), Πέρες (86′ Βαλντές), Ντομίνγκες (76′ Μασάντο), Ολαϊτάν.

 

Μάντσεστερ Γ. (Μόγιες): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κλέβερλι (60′ Καγκάουα), Κάρικ, Βαλένσια (60′ Γουέλμπεκ), Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

 

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός