ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ: Το σύνολο μουσικής «ARMONY ENSEMBLE» ανοίγει τον κύκλο των φετινών εκδηλώσεων



H Μαρουτσέλλα Γασπαρινάτου

H Μαρουτσέλλα Γασπαρινάτου


Το σύνολο μουσικής «ARMONY ENSEMBLE» ανοίγει τον κύκλο των φετινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2018.

Στις 9.30 το βράδυ της προσεχούς Τρίτης 5 Ιούνη, στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, το «ARMONY ENSEMBLE» θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα, με τραγούδια εφ’ όλης της ύλης και τίτλο «Τα τραγούδια που αγαπάμε».

Στο πλαίσιο της συναυλίας θα ακουστούν τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και νοσταλγούμε.

Το «ARMONY ENSEMBLE» είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2016. Τα μέλη του είναι ταυτόχρονα και μέλη της Ορχήστρας του Μεγάρου και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Η δραστηριότητα του συγκροτήματος περιλαμβάνει ένα πλούσιο ρεπερτόριο, το οποίο εκτείνεται από την κλασική μουσική, περνά από τη μουσική για κινηματογράφο και καταλήγει σε διασκευές τραγουδιών Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Έχει ήδη ένα μεγάλο αριθμό ζωντανών εμφανίσεων στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Σε κάθε τους συναυλία τα μέλη του φλερτάρουν με τραγούδια διαφορετικού είδους και εποχής.

Συγκεκριμένα θα ακουστούν τραγούδια από μιούζικαλ, όπως «Memory» από το μιούζικαλ «Cats», «Τhat all that jazz» από το «Chicago», «Shadow land» από το «The Lion King» κ.ά., τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει ξένοι τραγουδιστές όπως «Sous le ciel de Paris» (Εντίθ Πιάφ), «Sodade» (Σεζάρια Εβόρα), «Youkali» (Kurt Weill) «Hijo de la Luna» (Mecano), «Luna Rosa» (Claudio Villa) κ.ά. καθώς και τραγούδια Ελλήνων δημιουργών όπως «Θάλασσα αλμύρα» του Θ. Μικρούτσικου, «Φαίδρα» και «Όμορφη πόλη» του Μ. Θεοδωράκη. Η διάρκεια της συναυλίας θα είναι περίπου δυο ώρες.

Συμμετέχουν:

Πιάνο: Ζαφειρόπουλος Ανδρέας

Ηλεκτρικό Μπάσο: Γιούλης Χρήστος

Κρουστά: Θωίδης Παναγιώτης

Φωνή: Μαρουτσέλλα Γασπαρινάτου

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός