ΘΕΑΤΡΟ «ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ»: Σήμερα 1η Ιούλη η έναρξη της μουσικής παράστασης «Γειτονιές του κόσμου»



Στη φιλόξενη αυλή του θεάτρου «Από Κοινού», θα τραγουδούν η Μαρία Σουλτάτου συντροφιά με τη Φωτεινή Σαββατιανού το φετινό καλοκαίρι σε μια μουσική παράσταση με τίτλο «Γειτονιές του κόσμου» και για περιορισμένες παραστάσεις.

Η Μαρία και η Φωτεινή, με τραγούδια που αγαπούν και κουβαλούν στις αποσκευές τους από τις τόσο σημαντικές συνεργασίες τους, με τους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο, Λεοντή, Λοΐζο, Τόκα, Σπανό, Νικολόπουλο, Κορκολή, Κατσαρό, Σούκα, Ανδριόπουλο, Τερζή, Παπακώστα, Χάλαρη, Σίμο κ.ά., κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, στις 21.15, θα μας ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους σε στίχους σημαντικών ποιητών και στιχουργών που είναι ευλογία για όλους μας, αλλά και με τραγούδια αγαπημένα της Ανατολής και της Μεσογείου.

Συνταξιδιώτες τους στη σκηνή, οι εξαιρετικοί πιανίστες, Αθανάσιος Μπένος και Ανδρέας Βουδούρης. Τραγούδια που το εμείς και το από κοινού δεσπόζουν και δείχνουν την αγάπη για τον άνθρωπο. Η μουσική είναι ιερή ψυχική επαφή και μόνο με σεβασμό μπορείς να τη λειτουργήσεις.

Έναρξη: Κυριακή 1η Ιούλη

Παραστάσεις κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, στις 21.15

Για περιορισμένες παραστάσεις

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί

«Από Κοινού» Θέατρο (Ευπατριδών 4, Γκάζι)

Τηλ. 211 4057249

Email: apokoinou4@gmail.com

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός