Συνεχίζονται οι άθλιες μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της ΠΕΝΕΝ



Πηγή: Eurokinissi


Συνεχίζονται οι άθλιες μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΠΕΝΕΝ με επικεφαλής τον Αντώνη Νταλακογιώργο, που με διάφορα προσχήματα ήδη έχει αποκλείσει από τις αρχαιρεσίες τον «Αγωνιστικό Συνδυασμό Ναυτών».

Όπως καταγγέλλει ο «Αγωνιστικός Συνδυασμός Ναυτών»:

«Την ίδια ώρα ο Α. Νταλακογιώργος, πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ με την περιθωριακή ομάδα που συγκροτεί το ΔΣ της ΠΕΝΕΝ εκβιάζει – απειλεί ναύτες επιδιώκοντας να κάνουν δηλώσεις μετανοίας αποχώρησης από τον «Αγωνιστικό Συνδυασμό Ναυτών» – προαναγγέλλοντας με Δελτίο Τύπου, «βροχή παραιτήσεων ναυτών» με στόχο τον εκφοβισμό των υποψηφίων του «Αγωνιστικού Συνδυασμού Ναυτών», αλλά και γενικότερα τους ναύτες, τα μέλη του σωματείου μας.

Την ίδια ώρα η τυχοδιωκτική περιθωριακή ομάδα του Α. Νταλακογιώργου αξιοποιώντας τους δεσμούς της με τους εφοπλιστές παρεμβαίνει στα καράβια εκβιάζει – απειλεί και ζητά από τους ναύτες τα ψηφοδέλτια των αρχαιρεσιών της ΠΕΝΕΝ», σημειώνει ο «Αγωνιστικός Συνδυασμός Ναυτών».

Επισημαίνει ότι σήμερα Τρίτη 4 Δεκέμβρη ο ταμίας της διοίκησης της ΠΕΝΕΝ απαιτούσε από ναύτες να του δώσουν τα ψηφοδέλτια των αρχαιρεσιών στα πορθμεία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ», «ΑΙΟΛΟΣ», «ΑΛΚΥΟΝ» κ.α. στην Αιδηψό και στον Αγιόκαμπο Εύβοιας.

«Η σαπίλα του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού καθρεπτίζεται απόλυτα στο προεδρείο της ΠΕΝΕΝ», τονίζει ο «Αγωνιστικός Συνδυασμός Ναυτών» προσθέτοντας πως «η βρώμικη μεθόδευση του προεδρείου της ΠΕΝΕΝ φέρνει στη μνήμη των ναυτών τις πιο σκοτεινές εποχές παρέμβασης στο εργατικό κίνημα του Μανιαδάκη, των Μακρή – Θεοδώρου και των απογόνων τους στη ΠΕΝΕΝ, την ΠΝΟ και σε άλλα σωματεία σφραγίδες.

Οι διαβλητές νόθες διαδικασίες δεν πρόκειται να ανακόψουν την ενίσχυση του «Αγωνιστικού Συνδυασμού Ναυτών» και γενικότερα του κλάδου των ναυτών».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός